* 10 éves a "SZIVÁRVÁNY" (2017)

__________________________________________________________________________

Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepelte a Bulgárföldi „Szivárvány” Nyugdíjas Klub

2017. március 3.

„A kezet csak megfogni szabad,
elereszteni vétek, ellökni átok,
egymásba simuló kezek
tartják össze az eget és a világot!”

/Albert Camus/

A francia Nobel-díjas író- és filozófus egyik versében, nagyon találóan és tömören fejezi ki az össze-, az együvé tartozás lényegét, kezdte Teszárovics Miklós, a B-A-Z. NYÉSZ elnöke, a Bulgárföldi „Szivárvány” Nyugdíjas Klub megalakulásának 10. évfordulójára szervezett ünnepségen köszöntőjét.

Óriási érték a kölcsönös, baráti, segítséget nyújtani kész kézfogás, a valamilyen közösséghez való tartozás, különösen idősebb korban, amikor az emberi kapcsolatok mindenekelőtt felértékelődnek!

Óriási érték az olyan közösség, ahol megosztva az egyéni gondokat, talán nem is okoznak akkora traumát a mindennapok problémái.

Ahol segítenek abban, hogy tartalmasabb, felszabadultabb, örömtelibb életet lehessen élni.

A Bulgárföldi „Szivárvány” Nyugdíjas Klub közössége immár 10 éve ilyen!

A Klub tagjai Kohánné Piroska vezetésével, olyan közösséget alkotnak ahova tartozni olyan nagyon jó, mert értelmes időtöltést, kikapcsolódást, egymás iránti figyelmet, együvé tartozást jelent tagjai számára, és sikerélményeket is, hiszen a Klub művészeti tevékenységét, már városhatárokon kívül is ismerik és elismerik.

A Klubot ez alkalommal Szőnyi Gáborné, Életet az Éveknek B-A-Z. megyei elnöke is köszöntötte, Oklevél elismerésben részesítette.

Miskolc város sok nyugdíjas klubja képviseletében jelenlévők és a nagyon jól szerkesztett műsorban, színvonalas produkcióikkal fellépők is kifejezték a „Szivárvány” –osoknak elismerésüket. A műsort követően a jelenlévők a Klub vendég-szeretetét/vendégül látását élvezve, jó hangulatú, igazán vidám táncos mulatság részesei lehettek.

A klub fennállásának 10. évfordulója alkalmából, a Bulgárföldi Szivárvány Nyugdíjas Klub valamennyi tagjának, – a bennünket követő generációknak is példát mutató- és magatartásmintát adó életükhöz, tevékenységükhöz: jó erőt, egészséget, további sikereket, boldogságot, kívánunk!

_________________________________________________________________________